Social dag

Tjabba!
Lämnade Gabriel på dagis, sen gick jag hem och försökte hinna städa överallt hann inte riktigt allt. Skulle hämta G kvart i tolv så då mötte vi Emmy och lilla Emil så gick vi en promenad jätte skönt! Så det har vi tänkt att fortsätta göra ett par gånger i veckan är mycket roligare att gå när man har någon att prata med! Sen skyndade jag mig hem eftersom jag väntade besök klockan 1 av Moa,Simon och Moas kompis Johanna=) Vi drack lite te sen klippte jag Simon.
Dom ska vara barnvakt åt G när jag och Kim är på kryssning, men dom är riktigt duktiga med Gabriel och han gillar dom! Han kör ordentligt med Moa iaf han vet att så fort han gnäller lite så är hon där och plockar upp han eller mutar han med en go mat bit av något slag hehe. När Kim kom hem så drog vi till Marieberg och handlade kläder åt G för 1000 spänn men vi fick jävligt mycket för pengarna som tur var! Han behövde verkligen nya kläder...Vi var på lamplagret för att kolla på en lampa till vardagsrummet svin dyrt var det! Hitta en lite skit lampa som såg ut att kosta 79 kr men nej 1200 Kim tyckte att det var lite för dyrt, jag höll med! När vi äntligen hittade en lampa för rimligt pris 225 kr så köper vi den åker hem ska sätta upp den då finns det ju för fan inget strömutag i taket, så då är det bara att åka och lämna tillbaka lamp fan imorgon igen!!
Jag blir galen hatar verkligen när man köpt något man velat ha länge sen när man väl gjort det så börjas det jävlas.

Jag såg ett pogram om bröstmjölk igår var det vidrigaste jag sett, fy fan!! Folk som ammade varandras ungar. Ungarna var typ 5-6 år som låg i famnen och tuttade. Det är väl endå inte normalt?? särskilt när en mamma säger att hon känner en sexuell känsla när hon ammar olika ungar...Pedofili eller?

Nu ska jag duscha, dricka en kopp te och kolla på tv! Natti natti...


Moa & Simon underbara människor!


Och våran sötnöt!


Grubbla....

Hej! Idag har jag och Gabriel tagit en promenad hem till mamma. Hon själv var inte hemma vi gick dit för att träffa Elin som var där och hjälpte mamma med massa. Jag väntade där tills Kim skulle komma från jobbet och hämta oss så vi kunde åka och lämmna våran dator som vi sålt nu=) Efter det skulle vi åka till marieberg och handla kläder till Gabriel eftersom han växt ur typ allt! Jag skulle också köpa en fondation för min är slut nu. Men när kim kom från jobbet var han alldeles blek i ansiktet och hade världens frossa=( stackars så nu är han sjuk!! Vi blir aldrig friska. Så vi åkte iväg och lämmnade datorn bara sen åkte vi hem och jag bäddade om honom med två dun täcken. Så nu har han sovit sen klockan sex. Han säger att han ska gå till jobbet imorgon men som han mår så skulle han nog stanna hemma. Men han går det ju inte att prata med. Han tycker att han förlorar för mycket pengar på att vara sjukskriven och det gör man ju också.
Ja så nu sitter jag här för mig själv, men ska börja städa nu som jag skulle ha gjort för ett par dagar sen hehe.

Kunde inte sova igår, jag vet inte varför låg mest och grubblade över saker. Tänkte tillbaka några år, och jisses vad jag har ändrat mig som person. Jag var ju total vild för 3-4 år sen. Jag har gjort så mycket dumheter. Sårat mig själv gjorde jag mest men även andra runt omkring. Tror att jag bett om ursäkt till dom människorna. Jag växte upp alldeles för tidigt tror jag, däremot är jag glad över det nu eftersom Gabriel dök upp hux flux haha! Så tror det var bra att jag levde loppan innan han kom eftersom jag inte känner några behov alls av det nu. Jag har kanske gjort saker och vart med om saker som man inte borde när man är 15 år. Däremot så ångrar jag inget av det som jag vart med om, jag hade många gånger skit kul under dom åren! jag har många roliga och minnes värda minnen med mig i bagaget livet ut. Dock kommer jag inte dra upp något sådant här haha. Det jag tar med mig från mitt förflutna är en jävla massa erfarenhet!!
Och hoppas att Gabriel aldrig blir som jag var. Utan en lugn och snäll pojke=)



Gabriel i sin vagn, när vi gick lång promenad till mamma idag.



Gabriel fick en banan hemma hos mamma efter våran promenad.

Vad tycks??

God kväll!
Som ni ser har min blogg ändrats lite, vad tycker ni??
Den är inte riktigt klar än, men snart!
Det är min svägerska Elin som fixat och donat.
Tack för de snygging!


Bättre

Hej hej!
Nu mår vi bättre, jag åkte på en släng av magsjuka i fredags, inte roligt!! Plutten mår inte riktigt bra än...Men han har inte spytt på 3 dagar nu och idag har han inte haft diarré så han är nog på bättringsväg bara slö i kroppen. Han är hemma från dagis och vilar upp sig idag också så att han är pigg och glad imorgon.
Idag ska jag städa här hemma är så stökigt här igen!!! Usch hatar att städa verkligen. Sen ska jag slå en signal till Sofie så vi hinner ta en fika innan jag börjar min körlektion 15.40
Ska ta lite nya bilder och lägga in har vart dålig på det nu, men har inte riktigt hunnit med tanke på att vi vart sjuka.

Igår blev kryssningen bokad och klar den 6/2 drar vi mot Mariehamn=)

Älsklingen magsjuk=(

God kväll! Gabriel är magsjuk tycker så synd om han...Undra om det var de jag kände av inatt?? Men har inte kännt något mera idag, bara lite möljig i magen. Men jag har ätit och det har gått bra hitills!
Jag måste hålla mig frisk så att jag och mor kan ta handledarutbildningen imorgon. Stackars plutten har både diarré och kräks...Hoppas han är bättre imorgon!! Nu ska jag och Kim proppa i oss vitpepparkorn det är skit bra mot magsjuka.
Sen ska vi mysa framför tvn.

Natti Natti!

Trött & halt

Är svin trött idag! Har mått skit inatt, har haft värsta kramperna i magen så har fått sprungit på skithuset några gånger....
Mår dock bättre idag men har inte vågat äta än, har avbokat min körlektion också skulle inte vara så roligt att behöva tvärnita för att hoppa ur bilen och skita nånstans. Känns skönt att inte behöva köra idag jag hade verkligen en skit dag igår! Vad jag än gjorde gick åt pipan. Jag blev på lite bättre humör innan min körlektion igår men så fort jag starta bilen så kände jag mig genast depp igen. Hela körlektionen gick så dåligt, tror aldrig jag kört så uselt nångång till och med första körlektionen gick bättre!! Så jag är inte så taggad att köra något idag endå.
Halt är jag också, har sträck låret så har haltat sen igår för att det gör satans ont!...Ja ni förstår själva att jag inte är den lyckligaste människan på jorden denna vecka.. Men ser däremot framemot nästa vecka den blir nog mycket bättre=)
Trots att jag har körlektion måndag-fredag hela veckan ja men det kommer nog gå mycket bättre då än igår.

Eftersom allt har vart så skit nu ett tag så är det nästan så att jag längtar tills folkan och kryssningen. Dricka några öl och träffa lite glatt folk ha skit kul och slappna av lite, det är jag värd nu efter allt slit!! fast det är 2 helger i rad hehe
Gabriel kommer få semester från mig och Kim det tycker säkert han är skönt också att få bli bortskämd av min moster som är Gabriels plast mormor när hans riktiga mormor jobbar och inte är hemma.

G har börjat klättra på allt! Här gör han ett försök att nå frukten=)

Orkar inte

Tja!
Usch jag känner bara att jag vill gå runt i nattlinne och små plocka lite, kolla tv, ta en tupp lur och sånt där mys.
Har vart så jävla mycket stress och depp nu ett tag! Jag har ont i hela benen för att jag har gått så mycket hela dagarna visst det är skit bra för fläsket men att gå en timme om dagen är ju lungt men jag har säkert gått 4 timmar och bara stressat för att hinna överallt. Jag vill ha ett körkort men jag vill inte ta det, har typ ångest innan jag ska till körskolan! Men när jag väl kör så känns det helt okej. Skulle vara bra att ha ett körkort nu så skulle jag hinna med mig själv och mitt hem lite mera.Nej fy jobbig vecka!! Måste försöka se det positiva i allt och rycka upp mig lite. Hatar att känna mig nere/ångest för allt som ska göras...
Jag känner även ångest över att vi är bjudna överallt på fest och sånt och jag vill helst bara vara hemma med plutten!
har vart så mycket nu och det tar aldrig slut. Man kan lixom inte tacka nej om man får biljetter  i present av någon. Jag tycker det är skit skoj att gå ut och festa men nu har allt vart så tätt inpå varandra. blir typ varannan varje helg...Jag hade lovat att gå ut med Sofie någon gång i januari och vi var ju ut i fredags. Men så kom jag och Kim på att vi fått biljetter till folkan den 31/1 i julklapp, ska bli kul att se bandet men har endå inte lust att festa så det blir nog ganska lungt den kvällen. Helgen efter folkan ska vi på kryssning med Kims kusin med flera, som är bestämt för länge sen! Och det är såklart roligt att åka på kryssning men hade kännts bättre med några helgers mellan rum med det lär ju passa alla som ska åka, den helgen var den som alla kunde.
När kryssningen är över då ska jag ta det så jävla lungt tills midsommar då vi ska till Göteborg och se AC/DC.
Såå skönt! För efter kryssningen då är det verkligen inget bestämt så då kan man bara tacka nej.

Ska hämta G på dagis snart.
Tjingeling!

Virgin school

Hej på er!
Har nyss vart och lämnat Gabriel på dagis och ska hämta han 10.30 det tar 15/20 min för mig att gå till dagis. Men jag har inte direkt någon lust att stå ute i kylan mitt i ladugårdsängen där jag inte känner någon för att vänta 1,5 timme på att hämta han. Så det var ju typ bara att pallra sig hem igen. Så det blir typ bara hem och vända om igen så drygt!!
Sen när jag hämtat Gabriel går jag hem väntar på att Elin ska komma hit och vara här med G medans jag går till väster som ligger på andra sidan stan från mig för att ha körlektion 13.10. Jag kör 1 timme sen måste jag gå hem igen för att hämta Gabriel. Den här veckan kommer jag bara ha tid för att stressa passa tider och gå runt hela stan. Och för varje dag som går blir det bara stressigare med tiderna som blir allt nämre varandra. Åh måste ju ha ett körkort nu så jag hinner göra allt som måste göras som är igentligen skit tråkigt att göra!

Igår klippte och färgade jag Pernilla hon blev grymt snygg i sin nya färg. Jag blanda ihop en kall mörkbrun färg sen klippte jag topparna på längden, klippte upp ganska mycket och så klippte jag lugg. Hon har vart sugen nästan varje gång på att klippa lugg men har inte vågat men igår så tog hon mod till sig att kapa av den. Guud så snyggt det blev! Nöjd blev hon med=)
När jag var klar med Pernilla så kom Kim hem han gjorde typ 20 hamburgare och svalde dom på 2 min. Sen åkte vi till Latorp där Simon & Moa flyttat in för en vecka sen. Skit fin 1:a som är lika stor som våran 2:a hehe den var i gammaldags stil men endå modernt och nyrenoverat! Visst det är 1 mil utanför stan men det går massor med bussar så det är ju lungt.

Någon som såg virgin school igår kväll? Vi kunde inte sluta titta på det sjuka pogramet samtidigt som det var typ det äckligaste jag sett. James 26 oskuld har dåligt självförtroende och åker till Amsterdam för att gå en kurs för oskulda män. James kommer dit och får träffa två damer i pensionsålder som ska lära han hur han ska gå till väga. James ligger i sängen med en av dom gamla tanterna, och hon erbjuder han att ta på hennes pattar och han gör det!!? Sen fläker hon ut sig i sängen med benen i väder och visar hela hennes mus och James sitter och tittar och tycker det är så spännade. Hur roligt kan det vara  att dom första pattar den första mus han får se är typ Gunnel 67...Han lär ju sig iaf av en erfaren kvinna. Tänkte även på att han sa att han är så blyg för sin egna kropp och att han aldrig har onanerat. Men han vågar visa sig i tv för hela världen spritt språngande naken  när en tant 65+ masserar hans bollar!
Haha jag tycker det var sjukt men James hade tårar i ögonen när han skulle lämna kursen så huvudsaken var ju att han gillade det och fick någonting ut av kursen som troligen kostat en del pengar.

Nu måste jag snart gå till dagis igen.
Hej svejs så länge!


Måndag

Hej! Sitter här vid köksbordet och dricker te och kollar på Gabriel som mördar sin smörgås...Det är kladd överallt, bara att börja städa när vi kommer hem från dagis! Gabriel har lärt sig att vissla under helgen haha det började med att Kim blåste Gabriel i ansiktet och då skulle så klart G göra tillbaka men istället för att blåsa började han vissla haha så nu går han runt och visslar hela tiden. Det ser verkligen gulligt ut man brukar ju inte lära sig vissla på många år iaf.
Igår kom morsan hem från Thailand dom hade haft det kanon bra och jag fick kolla igenom 4 sopsäckar med kläder som hon hade rensat ur sin garderob innan dom åkte. Jag hittade en del fint!=)
Nu måste jag börja göra oss klara för dagis.
Hej hej så länge!

ute kväll igår

Hallå! Vi var ju ut igår, var jätte trevligt men skulle vara roligare om alla kunde ha hållit ihop!! Eller iallafall gått till samma ställe! Men men var och en får sköta sig själva och göra som dom vill. Vi "små" som inte kom in där det var 20 hade iaf trevligt där vi var! Vi sket i vilket folk som var där brydde mest om att vi skulle ha roligt HAHA!
Tyvärr var jag kanske inte den roligaste igår belv massa strul framåt slutet på kvällen men jag blev mest upprörd över att det blev så eftersom jag var ute för att ha roligt!! Men försökte bry mig så lite som möjligt och ha roligt. Men det hade vi också.
Mitt öga är fortfarande inte bra och jag sminkade mig igår och det tyckte inte ögat om så det rann ur det hela kvällen så folk trodde typ att jag fått sne fylla och satt och grina haha men så var inte fallet som tur var! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla några avsnitt heroes med min babe!

Jag och Sofie igår någon gång=)

Ump

Tjena!
Idag har vi som vanligt vart på dagis och skolat in Gabriel. Det går hur bra som helst, känns bara som att G är en riktigt busunge jämfört med alla andra ungarna...Till och med fröknarna säger de, G kommer nog bli rätt uppfostrad av dagis personalen "skönt" hehe
Efter dagis drog vi till ump Gabriel lekte och jag satt och snackade skit med alla andra trevliga mammor det var trevligt! Älskar den verksamheten när man har tråkigt. Kim hämtade oss vid 4 så då skjutsade han mig till körskolan, lektionen gick väl rätt bra vissa saker går jätte bra medans andra går sämre. Jag tycker fan det är skit jobbigt att ta körkort det är så mycket att ta in. Igår va Maria och hennes tös här och Sofie med hennes grabbar. Mias och Gabriel leker så bra ihop men igår fick Gabriel sig ett riv sår av Mias men det är ju sånt ungar gör hehe. Dom var helt galna i Gabriels tält som han fick av Camilla när han fyllde år ska visa ett kort=)
Imorgon ska jag ha lite förfest hemma hos mig kommer lite folk hit vi ska äta paj och dricka alkohol,umgås och en del skratt skulle jag gissa på=) Ska bli as roligt att gå ut med Sofie imorgon har aldrig vart ut med henne någon gång och hon har ju knappt vart ute nånting på 2 år så det ska bli roligt=)

Cattis jag vet att du läser min blogg ibland=) Kom för fan hit och hälsa på!!

Gabriel och Mias i tältet.


Dagis&0kr

Hej! Har vart på dagis idag också, Gabriel tycker det är skit skoj. Så det känns som att det kommer gå jätte bra. Annars vet jag inte vad vi skulle göra, eftersom jag börjar praktiken osv...Har lite ont i huvudet och ögat är fortfarande rött och det rinner ur det hela tiden. (snusk)
Måste bli bra snart så att jag kan sminka mig nån dag!
Undra vad jag ska laga för mat? det börjar bli tomt i kylskåpet och alla skåp. Men vi har typ inga pengar så vette fan om vi får klara oss på havregrynsgröt och vatten tills den 23. Hatar att ha dåligt med pengar, jag måste ha ett jobb nu!!! Någon som vill anställa mig jag gör nästan vad som helst så länge det passar in med praktiken=)
Aja ska muntra upp mig lite genom att lägga ut några söta bilder på min knubbiga prins!



Gabriel som har hittat vällingburken i skötväskan...



Pose av Gabriel.                Pappas keps!?              Glader=)

                                                                                      

Typ Blond!

Hej! Ja fick något ryck igår och började blondera mitt hår, vet igentligen inte varför. Jag trivs ju så bra i mörkt hår i vanliga fall. Det är nog Kims fel det var han som påpeckade att han tyckte jag skulle bli blond igen för några dagar sen. Men det blev helt okej iaf med tanke på att jag bara blondera 1 gång och tona 1 gång för att dämpa det oranga men det blev bra. Jag ska låta håret vila nu sen blondera en gång till så blir det skit bra=)
Vi var på dagis idag och det gick också jätte bra. Det känns som att plutten kommer trivas där eller det måste han göra och gör han inte de så byter jag bara dagis punkt slut!
Ska laga lite mat nu och sen ska jag,Emmy,Sofie och alla ungaran ut på stan och ta en fika. Vilket ståhej det kommer bli hehe. Ska ta lite kort från vår fika och sätta in här sen.


Mitt nya jag!                        

Jag kan fortfarande inte sminka mina ögon eftersom den ena ögat fortfarande inte är helt bra!
Men jag kan ju iaf sminka mina ögonbryn som ni ser haha

Söndags fix

Hello!
Idag har jag tagit bort allt jul krams, och gjort fint här hemma. Så har vi vart hos min Brorsa och Elin där vi brände ut säsong 2 av Heros som jag och Kim blivit besatta av. Vi har plöjt säsong 1 på typ en vecka=) Efter det så åkte vi hem och jag gjorde en fruktansvärt god lasagne. Linn (Gabriels gudmor) kika förbi i samma veva vi har druckit kaffe och snackat massa skit  jätte trevligt=) Skulle vilja göra det oftare fast vi ses ju ganska ofta men helst varje dag vore trevligt. Men man har ju varsit liv med barn, jobb, städ och tvätt aa bara massa vardagliga saker som tar evighet att hinna med ibland.
Jag funderar på att ljusa upp mitt hår ikväll...vad tror ni om det?? Får se vad som hinns med!
Igår var jag in i en bröllopsbutik för Lina skulle kolla på balklänning till hennes student. Åhh tror ni att jag blev sugen på att gifta mig då eller??? vilka klänningar,slöjor,tiaror aa allt sånt där fint prinsses aktiga saker.
Imorgon ska jag börja med inskolingen på dagis! Hoppas det går bra...lite nervös faktiskt.
Mitt öga är på bättringsväg bara lite svullet och rött nu hoppas att det är läkt imorgon!!


Vi ska till Mallis!!!! Köpte biljett iförgår=) Fick biljetten för 1800 kr inte dåligt!
8/8-15/8 bär vi iväg!

                 Linn             &              Matilda  
  

Godmorgon

Idag känner jag mig mycket bättre i kroppen inte lika trött har inte så himmla ont i halsen heller. Men det är ju det förbannade ögat som bara blir värre och värre....På måndag måste det vara borta och jag måste vara helt frisk för då ska jag börja skola in Gabrie på dagis. Kan lixom inte komma dit och se ut som en enögd jubelidiot! Det är ju inte så bra att smitta ner alla ungarna heller och jag måste börja skola in på måndag annars hinner jag inte med mina planer med jobb,körkort och praktik!! Och det är jävligt viktigt för mig nu. Jag vill börja träna nu också, jag längtar tills jag mår helt bra och kan börja röra på fläsket. Ska köra stenhårt tills den 8/8 då jag ska till Mallis måste ju vara snygg och fräsch då!

Vill ha den här hårfärgen nu!!

Vagel jävel

Nu vet jag vad felet i ögat är en inåt växande vagel sate!! Det är hemskt gör så fruktansvärt ont. Det blir bara värre för varje dag. Det står att det ska bli bättre efter två dagar men inte min vagel heller.
Några tips hur jag får bort den jäveln??
Min vagel sitter på köttet längst in på ögat, är den bästa förklaring jag kan ge.
Har ont som fan i halsen pratade  med min läkare som tror att jag har streptokocker men jag får ingen pencilin än eftersom jag redan äter en annan sort så måste vara antibiotika fri några dagar innan jag får ny pencilin. Fy fan vilket skit det här är känner mig så värdelös orkar inte hjälpa till här hemma och har haft barnvakt några timmar igår och några idag av Elin så att jag fick sova. Tack för hjälpen! Jag vill se och känna mig som mig själv igen hatar det här, vill kunna göra annat än att ligga i min säng och sova, och torka tårar som rinner ur mitt öga. Fan snart skär jag ut det jävla ögat!

Så här ser jag ut när jag har freber, urinvägsinfektion,vagel och antagligen streptokocker.
Jag vet att jag inte är snygg, men inte så konstigt kanske?


Sommar planer

Godmiddag!
Jag mår skit idag också värre än igår. Får ingen hjälp från vårdcentralen. Tur att man känner en läkare som gett mig lite råd. Ska höra av mig nästa vecka om inget är bättre. Hur som jag planerar sommaren med Linn vi ska åka till Magaluf (Mallorca) en vecka mellan den 8/8 till den 15/8 skit skoj. Kim och Gabriel får vara hemma själva den veckan. Undrar om jag klara mig en vecka från Gabriel?? Men det tror jag. Kim klarade sig nästan 2 veckor ifrån han när jag och Gabriel var borta. Men det ska bli roligt att uppleva lite gammla tider i Magaluf med stumpan;)
Jag orkar inte skriva mera mitt huvud och hals exploderar snart, knapra alvedon ska jag göra och sedan försöka äta och sova lite. Föresten tror jag tappat något kilo bara för att jag inte kunnat äta för min hals gör jävulskt ont. Så något positivt finns det med den här förkylingen=)

Sjuk igen!!

Fan har jag verkligen så dåligt imunförsvar!! Har ont i halsen så jag varken kan äta eller svälja och mitt öga är fortfarande svullet och rött. Det svider, kliar som fan rent ut sagt. En timme under natten så fick jag värsta bröst smärtorna?? men känner inte av det idag, nån som haft likadant? Jag lovar att jag inte är någon slags hyprokondiker jag har bara haft otur och vart sjuk till och från i 5 månader måste vara något fel på mig!?
Får väl gå till mitt andra hem (vårdcentralen) och se om dom kan kolla om det är något fel på mig den här gången. Men urinvägsinfektionen är bra nu känns det som måste äta pencilin några dagar till så att det inte kommer tillbaka.
Nej  nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, tur att jag har mina prinsar här hemma som gör mig på bättre humör.
Älskar er!
Just det vi har 2 eller kanske 3 platser över i en av stugorna vi har bokat i Göteborg under midsommar helgen, då ac/dc spelar på söndagen. Nån som vill haka på oss? Blir 900 kr per skalle i 3 dagar fredag till måndag.
Tror att nvi kommer få en toppen helg!=) Ska vila lite nu.

Tjingeling!

Vardagen är tillbaka

Hej!
Imorgon börjar Kim jobba igen efter sin 2 veckors pappaledighet.
Så det känns som att vardagen börjar på riktigt igen. Idag har jag pluggat en del teori och jag tycker att det är så jävla tråkigt!! Önska att jag tyckte det var roligt att ta körkort men det är verkligen skit. Men bara att kämpa på är ju skönt när man väl har körkortet i handen. Jag mår redan bättre efter några pencilin piller, det är så skönt har sovit hela natten och inte kännt av det något. Men imorse vaknade jag av mitt vänstra öga sved var rött och svullet. Så måste dra till apoteket och köpa nån ögonsalva för det är jävligt drygt att ha ett kliande öga!
Imorgon har jag körlektion halv tio så måste fråga mamma om hjälp med Gabriel en timme medans jag kör. Jag kommer ha körlektioner typ hela januari så jag hoppas att jag bli bra på att köra snart har inte råd att punga ut med mera pengar på det förbaskade körkortet det är ju fan inte gratis.
Jag har sökt ett jobb igår så håll tummarna för mig att jag får det, verkar jätte roligt! Det är en butik som säljer smink och hårfärger så jag har ju en chans eftersom jag både har make up och frisör utbildning=) Tänkte att det kan vara bra att ha ett jobb på sidan om min praktik (i salong) eftersom jag inte kommer få några pengar då. Jag börjar praktisera den 2/2 så då får ni mina nära och kära boka tid hos mig. Ska börja med kunder som jag känner så jag får en mjukstart kan vara skönt.

Kolla märket på Gabriels mage efter att han vaknat. Någon som ser vad det är?

Urinvägsinfektion

Hej!
Nu är jul och nyår över så ska bli mycket bättre på att uppdatera mig!
Vi har firat julhelgen i Kopparberg hos släkt osv, så vi har inte varit hemma så mycket, så det är jätte skönt att julen är över och att få vara hemma, slippa fara och flänga överallt. Men vi har haft en mycket lugn Jul och nyår=)
Vi fick biljetter till Bonafide den 31/1 i julklapp av faster Inger och Rota. Så då ska vi släppa loss!

Jag har åkt på urinvägsinfektion!!! Inte ovanligt när det gäller mig men det är inte skönt!! Jag får det jätte ofta och jag avskyr det mest av allt. Det gör så ont, har inte sovit på 2 nätter bara vankat runt här hemma och duschat jätte varmt då blir det att kännas lite bättre iaf. Men idag har jag fått pencilin som jag ska äta i 7 dagar. Skönt så kan dom där bakterierna dra år helvete!

Jag är inget vidare munter just för tillfället.

RSS 2.0