Angelica & Fest

Hej svejs! Idag har jag vart hemma hos Angelica halva dagen, vi har snackat och barnen har lekt och så har jag klippt Angelica vi klippte lite annorlunda en sist, så det är kortare fram och längre bak jag tyckte det blev jätte fint. Men jag förstår Angelica att det är lite ovant! Hoppas att du vänjer dig. Men det tror jag hojta till annars=)
Mitt barn har börjat slåss han har bara slagit mig och Kim men idag satt han och slog lilla söta Cornelia i ansiktet men då blev jag fan arg och tog tag i hans hand och "brottade" ner han på golvet efter det så tyckte inte han att det var lika roligt att slåss. Usch jag känner mig hemsk men mitt barn måste man vara hård åt annars skiter han i en. När jag var liten så behövde man inte ens säga något jag började gråta innan någon ens hann öppna munnen haha väldigt känslig.
 Nu har jag lagt min lilla prins så han får sova lite eftersom att det kommer bli en lång kväll, vi ska nämligen på fest på Stora Hotellet här i Örebro, det ska bli kul men Gabriel måste vara hyfsat pigg så vi får vända om dyngnet imorgon igen...Gabriel ska ha skjorta och slips på sig och jag ska ha en klänning tror jag. Kim får väl ha jeans och skjorta han är så snygg endå så det räcker.
Men nu ska jag måla mina naglar tog bort mitt gammla nagelack igår tack vare Angelica som var rak och ärligt hon sa att det såg förjävligt ut ja hon menade så men hon sa det med ett bättre ord språk haha.
 
Hittade 2 bilder på G när han hittat tv dosan och lyckats fått ur batteriet kolla in vad lycklig han ser ut!



Pizza dags!

Hejhej. Idag har jag vart på ump hela dagen har vart så lungt och skönt, lagom med folk. Amanda lagade jätte god mat =)
Efter det gjorde Alexandra en super smaskig kladdkaka. Ungarna har busat som vanligt nått slagsmål har väl hänt också men det är ju så ungar är rivs,petar ögon och rycker håret på varandra. Ja dom är så söta=)
Sen kom Kim och hämtade mig vi var och gjorde en hemlig sak som ingen får veta riktigt än, det får dröja några veckor beroende på hur det går. Ha snacka om nyfikna ni kommer vara=) Sedan var vi till 3 med min mobil som är totalt förstörd, hmm tror att det är ett litet litet klåfinger som vart på den. Men vårat hopp att få en ny telefon är att vi får den på drulle försäkring! Hoppas hoppas att det går igenom.
Imorgon ska jag klippa Angelica så hon blir så snygg=) och så ska jag väl såklart busa med hennes lilla söta knubbis.
Men hörre ni!! alla som känner mig skicka sms med era nummer till mig eftersom att jag har samma telefonnummer men inga nummer till någon eftersom att alla mina nummer är sparade på telefonen som är trasig smart va?  åh hatar att inte kunna ringa någon trevlig själ=(
Men nu ska jag käka pizza med min underbara karl!
Ta hand om er/ Matilda


Johan Palm!

Hej! Jag har haft så roligt på båten! Men inget är så roligt att komma hem till sina två älsklingar.
Jag gjorde så mycket sjuka saker på den där båten haha eller jag det gjorde vi alla!
Men det stannar kvar i Finland eller vart fan vi var=)
Ja men nu är jag äntligen hemma i vardagen igen så skönt. Jag får pyssla om min lilla prins och laga mat och städa till och efter min stora prins, men det är det värt!
Nu blir det lungt ett bra tag framöver har inget planerat överhuvudtaget.=D
Eller föresten om jag ska på något så blir det ac/dc den 21/2 men det är ju ett tag kvar.

På måndag är det dags för flytt åh vad roligt! Jävlar vad det ska julpyntas då!
Har sett gardiner på åhlens, en kappa i rödoch vit rutigt får nog bli det i köket.
Så har jag fått ett köksbord av pappa eftersom vårat blir för stort. Det ska målas alla benen vita tar ett kort när allt är klart och lägger ut på bloggen så får ni se hur fint det kommer bli, ni får såklart komma hem och ta en kik själva=)
Nästa fredag är alla Välkommna hem till oss på 1 års kalas. Då bjuds det på massa gott!
Idag för ett år sen var jag planerad att få Gabriel så jag bara satt här hemma och väntade på att verkarna skulle sätta igång. Jag sprang i trappor och gjorde eget te som skulle få igång förlossningen, aa jag gjorde allt som stod på nätet.
Men det funkade inte han kom när han kom=)

Jag måste skriva lite om något jag är enormt frustrerad över. JOHAN PALM!!
Vad i helvete gör han kvar i Idol när det låter som han har en kråka i halsen, va fan svenska folket skärpning!
Massa bra sångare har åkt ut och så sitter självaste kråkan kvar i slutet av tävlingen!
Jag kan hålla med om att Johan Palm är liten söt och charmig. Men då får väl tv starta en liten söt tävling för sådana  som Johan. Ja ja hoppas att han åker ut på fredag för nu får ingen mer med bra röst åka ut pga att Lilla Palm ska vara kvar och sjunga så man är tvungen att stänga av tvn.

Nu ska jag in på skithuset en sväng sen ska jag borsta tänderna och duscha!
Hej svejs!

Rock båten 08

Helt galet!!! Jag kommer inte skriva så mycket om det. Kolla bilderna istället.










Ja det var några bilder, mer får ni inte se haha!
Galen galen resa uj uj.


16 timmar kvar

Herregud om 16 timmar börjar våran resa här ifrån Örebro mot Ludvika sedan från Ludvika till sthlm.
Vilket drag det kommer bli!! Jag måste ta det lite lungt är inte så roligt om det blir för mycket på bussen till båten så man typ ligger och sover hela båtresan som man betalt 1000 spänn för.
Nej men det kommer gå så fint till det här ska ni se. Jag ska försöka hitta laddaren till kameran så jag kan lägga in lite bilder från skandal resan på söndag eller måndag hehe=)
Shit vad roligt det här kommer bli ser verkligen framemot den här resan, blir lite som på den gammla goda tiden.
Nu menar jag inte så älskar mitt liv jag har nu också. Men det är alltid roligt att åka iväg med vänner som man festade varje helg med och var på katostrof resor med bla till Idre, Hultsfred och Arvika festivalen. Japp nu blir det lite samma sak igen haha.
Men nu måste jag packa och prova vilka kläder jag ska ha på mig så jag blir snyggast på båten ha ett skämt!
Jag skriver igen på söndag eller måndag igen vi får se.
Trevlig helg på er alla som läser.
Hej då nu drar jag!


Min pussgurka

Min lilla prins är så söt, han har blivit en riktig liten pussgurka han ska pussas hela tiden hehe
Han pussas med hela munnen öppen och så är han lite snorig nu, så det blir en härlig kyss blandad men snor och slem.
Men det gör inge för mig tycker att det är mysigt endå!
Titti är här hon kom igår och sov över, vi ska ut på stan och handla lite grejer för imorgon då det är dags för Rock båten!!!
Jag är barnledig hela helgen, så jag får se om det blir fest hela helgen eller hur jag gör, har fan inte haft en tvådagars på snart 2 år!! Kim ville vara själv med Gabriel hela helgen så jag får inte vara med fast att jag vill ta det lungt på Lördag. Men isåfall så drar jag hem till farsan och Lena och tittar på film där. Det löser sig, men jag ska låta Kim och Gabriel ha en far och son helg.
Men jag skriver en rad lite senare, jag måste göra oss klara för vi ska snart med en buss till stan.
Tjingeling!


18 november

Grattis älskade mormor, som skulle ha fyllt 73 år idag.                      
Jag saknar dig otroligt mycket!
Hoppas du får en toppen födelsedag där du nu än är!
Jag saknar din potatisgratäng, potatisbullar och mjölvälling.
Jag har fortfarande inte lyckas att göra det så gott som du gjorde.
Lova att du bjuder mig på det någongång igen=) 

Love/Matilda


Uppfostran

Hej på er nu är jag hemma igen efter 50 års festen och allt annat. Var så trött igår så orkade inte skriva men det gör nog inte allt för mycket. Men helgen har vart bra  i lördags morse hämtade vi Linda ( Kims kusin) Så stannade vi till I Lindesberg och hälsade på Kims farmor Annie. Hon är den roligaste panter tant jag träffat=)
Efter det så drog vi vidare till Koppis eller Kloten där festen höll till. Jag färgade Lovisa i håret och klippte henne, det blev jätte bra. Sen körde festen igång både jag och Kim tog det väldigt lungt Gabriel var med men det var jätte trevligt. Vi åkte hem till Bettan och sov runt 23 snåret. Och på söndag morgonen åkte vi hem till min farsa och käkade frulle sen åkte vi till Daniel, Natalie och Noel vi fick nybakta bullar, Gabriel och Noel lekte på golvet. Efter vi vart där åkte vi hem till Örebro.

Ja och så är det här med uppfostran. Det har ju börjat ordentligt nu man måste vara tydlig och bestämd.
Gabriel har börjat att slänga mat och annat på golvet, med flit alltså. Visst att dom kladdar och dom viftar till med hande och det flyger man på golvet men så är inte fallet. Utan han tar upp mat sträcker ut haden och slänger de på golvet, jag säger till han men han fortsätter slänga mat. Men efter ett tag får jag nog och säger till på skarpen samtidigt som jag tittar han rakt in i ögonen. Då blir han ledsen någon minut men han förstår precis vad jag menat. Dom förstår mycket mer än vad vi tror!

Jag har kanske tur att få studiebidrag nu när jag ska bröja praktisera är så glad!! =) det är iaf 1050 mer än 0 kr.
Jag känner mig nästan rik nu, nee usch det hemskt att inte få mer pengar=( Tur att jag har en sån grymt bra fästman han är bara bäst så mycket han ställt upp med pengar osv. <3 Någon gång i framtiden kommer det säkerligen jämna ut sig på ett eller annat sätt! Däremot har jag hjälpt till och ge han den finaste lilla pojke som finns!

Bye bye!


Regn och Rusk

Idag ska jag träffa Sofie och Mias. Jag tänkte även fråga om annso vill hänga på oss med hennes lilla tjej Tilde.
Jag måste köpa ett regn skydd till vagnen för vårat suger!
Gabriel är förkyld han har hosta och är jätte täppt, lilla gubben hoppas han blir frisk snart.
Men ikväll ska vi bara ta det lungt titta på Idol och äta god mat. Imorgon ska vi till koppis på partaj.. Tidigare på dan ska jag fixa Lovisa i håret så hon är snygg till Bettans 50 års fest=)
Fy fan vilket väder är ju bara skit!

Några bilder på Gabriel                                                                


Torsdag

Hej hej! Då är det Torsdag och det är öppet på ump ska nog gå dit och vara där hela dagen. Moa ville vi skulle fika också, men svårt att få tag på henne när man inte hittar mobil telefonen som en viss liten herre har lekt bort här hemma.
ump är föresten en öppen verksamhet som igentligen heter Unga Mammor och Pappor.
Och i Helgen är det dags att åka till kopparberg igen, så roligt är det inte där, men det har vart något varje helg där ett tag nu. Bettan har 50 års kalas i kloten med mat och dans det blir säkert jätte roligt. Både jag och Kim har tänkt att ta det lungt vi vill ha med oss lilla Gabriel kanske ett glas vin till maten.
Nej men det är roligt att åka till koppis en sväng och hälsa på släkt och vänner men det är lika skönt att lämmna skit hålan!
Allt är så tragiskt där. Bara problem och jävelskap överallt.
Det är inte roligt att se sina vänner se ut som dom gör och ingen hjälp finns att få verkar det som?
Jag satt och funderade på hur många begravningar jag kommer att få gå på 10 år fram om det fortsätter i den här takten. Förra gången när vi kom åkande från Örebro och svängde in mot Bångbro satt vi och räknade hus mm som stog helt tomma och allt har blivit att se så skabbigt ut, det är lixom ingen som tar hand om husen dom bor i allt ser fallfärdigt ut.
Det enda jag hörde Kim säga på sträckan mellan Bångbro och Kopparberg var typ.
-Fan vad glad jag är att jag inte bor här, jag dör hellre än flyttar tillbaka.
Jag måste hålla med han, det räcker med dom gånger vi åker och hälsar på. Det får vara lite lagom.

Nej nu ska jag börja göra mig klar för att dra in till stan=)
Ha det bäst alla kram!

Fy fan vad äckligt

Usch usch usch! Jag har vart med om något så fruktansvärt vidrigt tycker jag iaf. Imorse när jag vaknat skulle jag gå in och titta om min syrra sov i mammas säng, vi hade bestämmt det igår så att hon kunde höra om Gabriel skulle vakna, för jag och Kim var på bio igår.
 Ja hur som helst jag kom gående i godan ro enda tills jag kände splash under min fot, jag tänkte typ bara va fan Gabriel som lämmnat en banan bit på golvet igår.
Neeej det var det inte när jag tittade ner är det en liten mus som jag har trampat på, det man såg var en halv platt muskropp med en svans och resten var  bara inälvor fy faan ni skulle ha hört mitt gallskrik, jag skrek och nästan grät för att allt var så jävla äckligt.
Malin låg inne i sängen och gormade för att jag väckt henne. Och lilla jägaren själv (katten sudden) låg i sitt fönster med alla hans filtar och mös.
Han såg så stolt ut. Han brukar alltid lägga sina offer i ett hörn i vardagsrummet, men inte den här gången då la han den precis utanför rummet där Malin sov, antagligen ville han visa henne hur duktg han är.
Jag ringde till Kim och berättade vad som hänt medans jag bertättade kräktes jag nästan samtidigt, Jag förklarade att ingen av oss ville ta bort den äckliga mosade musen, och jag klarade inte ens att gå in i köket där den låg ja i köket men utanför dörren där Malin sov, lite svårt att förklara men men.
 Kim började as garva i telefonen för han tyckte att allt var jätte roligt. Jag försökte tvinga honom att åka från jobbet för att ta bort musen, jag var lixom tvungen att vara i köket ja men äta frukost och sånt tjaffs men jag klarade inte det när den låg där. Jag försökte undvika den men det gick inte.
Malin tog bort musen efter mycket om och men. Så nu är allt frid och fröjd igen=)

Idag ska jag på stan och träffa Terese en tjej som jag gick samma utbildning med i sthlm, ska bli as trevligt var inmte direkt igår vi sågs..
Men nu måste jag dammsuga medans Gabriel sover annars tar det flera timmar och göra det, nu när han går som en tok man måste vara med hela tiden.
Kram hej!

Hosta

Hej. Har fått hosta igen! Fan jag börjar tro att jag har någon förbannad kronisk förkylning som aldrig kommer att gå över=(
Idag gör jag samma som igår alltså ingenting, leker med Gabriel och tränar han att gå ännu längre. Men han är så duktig han går flera meter själv sen sätter han sig ner på golvet och vilar sen tar han nya steg. Jag längtar tills vi får lägenheten är inne på blocket och kikar på nya köks stolar och bord, för det vi har kommer att bli för stort så jag får sälja det och köpa ett mindre. Tänk om tomten skulle vilja ge mig  det skulle vara det bästa=)
Jag vill verkligen på Ac/dc synd att det är så dyra biljetter men ska vänta ett tag och se om biljetterna går ner i pris annars så ska jag och farsan säkerligen några fler åka till Globen och köpa utanför av någon liten turk. (hoppas ingen tar illa upp) Men tyvärr så är det så det är bara ren fakta. Får vi inte tag på några biljetter där, så får vi ta oss en krog vända istället.
Men nej jag måste ha biljetter det är en av mina störtsa idoler, jag måste få ståplats biljetter så jag får hoppa och vråla mig hes=)

Dom är bara BÄST!

Måndag igen

Hej! Ja då var det måndag igen och vardagen är i full rulle. Igår var jag på middag hemma hos Moa vi käkade tacos det var gott, meningen var att jag skulle åka hem efter middagen men brorsan hade Gabriel i morse så jag fick sova om jag skulle vara trött eftersom jag gick ut med tjejerna en sväng på Björstugan. Det var jätte trevligt där  träffade jag lite folk man inte brukar träffa allt för ofta sånt är alltid roligast=)
Jag tog en taxi hem när det höll på att stänga. Det var meningen att Moa skulle gå hem också men hörde att det kaosade sig en aning efteråt så det blev senare för dom.
Men idag ska jag förhoppningsvis träffa Moa igen och Martina skulle åka hit från Koppis för att träffa oss =)
Nej nu ska jag och Gabriel duscha och sen ska vi äta och efter det ska vi busa!!
Jag ska hinna med min dagliga promenad också som jag alltid försöker undvika på något sätt.

1 December

Jaaa den 1/12 2008 flyttar vi in i en tvåa som ligger i Sörby känns skit bra! Då skippar vi Baronbackarna=)
Idag har vi fikat med Kims kusin Linda på supreme det var jätte trevligt. Vi pratade lite om Bettans 50 års fest som är nästa lördag. Ikväll ska jag, Kim och Gabriel hem till Sofie, Adde och Jeremias och hälsa på. Vi tänkte sitta och snacka lite skit en stund.  Jag och Sofie ska titta på stjärnor på is då tänkte Kim och Adde gå ut och dricka några öl med min bror och flera till.

Ändrade planer

Jaaaa jag är så glad! Var in på blocket igår, då hade någon precis lagt ut en annons om en tvåa i Sörby med förstahandskontrakt. Hyran var på 4300 dock var den bara på 50 kvadrat men det är skit samma slipper vi Baronbackarna så bor jag hellre trångt, huvudsaken är att vi har tak över huvudet =) Det går säkert att lösa och göra jätte fint!
Vi ringde upp på annonsen på en gång fick inget svar, men efter 5 min ringde han upp så vi bestämmde att vi ska titta på den imorgon klockan 12.00! Jag var as glad men trodde inte vi skulle få den hur som helst eftersom att det är många som antagligen vill ha den, men efter en halvtimme efter att han ringt upp oss ringde han igen, och sa att han var ner ringd av folk så han ville veta lite mer om oss, vad vi jobbade med osv. Han tyckte allt lät kanon bra så vi fick första tjing på den om vi ville ha den. Så antagligen tar vi den om den såklart inte är jätte jätte skabig, men det är den nog inte. Det är inflytt den 1 december är ju ganska snart! åh känns mycket bättre än baronbackarna då vet vi att Gabriel kommer gå på ett bra dagis och vi kommer på i ett lungt område samtidigt som det tar 10 min till krämaren kan inte bli bättre!!!

Skriver en rad imorgon om hur det gick efter att vi tittat på lägenheten.


11 månader

Idag blev Gabriel 11 månader, buhu vad tiden går fort, om en månad är det ett år sedan han kom till världen, känns som att han kom för några dagar sedan samtidigt känns det som jag kännt han hela mitt liv!!
Gabriel går bra nu och några meter själv, när han känner för det. Går fortare för han att krypa så han kryper endå mer än vad han går. Men när han fått upp tekniken lite bättre så kommer han nog bara att gå.
Vi började släppa taget när vi tränade gå med han förra veckan och nu går han som en liten tok ja som sagt när han känner för det=) Jag trodde att han inte skulle gå på ett bra tag eftersom att han vart så feg vad gäller att våga släppa taget och gå själv.

Jag är fortfarande sjuk är täppt i näsan och har värsta hostan och ont i magen ibland..
Jag ska ha Angela hela dagen idag för att hon också har ont i magen så hon ska inte till dagis.                               
Hoppas att det inte  är magsjuka på gång...
Det är ganska jobbigt att ha en sjuk 4 åring och en pigg och snabb 11 månaders bebis som älskar att hitta på rackartyg.
Kim började jobba 0600 och kommer inte hem förens 19-20 någon gång så jag har inte så mycket hjälp idag tyvärr. Alla jobbar och sliter, typiskt att jag ska bli sjuk när jag lovat att hjälpa till här hemma.
Jajaj det kommer att gå bra endå, jag får vila medans dom vilar. Det kan inte alltid vara en dans på rosor=)

Föresten så får vi veta om vi får en lägenhet idag!=) den ligger i baronbackarna dock. Jag har hört att det ska vara ett "dåligt" område, men det kanske är jätte bra jag har hört att många trivs bra. Mycket är nog gammla myter som lever kvar likaså i brickebacken och markbacken, helt okej områden nu för tiden faktiskt om inte annat visar det sig om vi trivs eller inte.  Beror nog lite på vart i Baronbackarna man bor.
Men det är billig hyra och nära stan och så får vi behålla alla poäng på öbo då är det bara att bo där ett tag och spara poäng tills vi har tillräckligt och kan flytta till ett annat ställe.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila
Hej då!


Husen i Baronbackarna


Ett flygfoto på Området

Hjärtat



Bild 1: Morbror har fixat en brolle frisyr med hjälp av dammsugaren.
Bild 2: Ny duschad, ser ut som en liten säl =)
Bild 3: Världens Vackraste ögon!! och lite mat spår här och där...
Bild 4: Gabriel och pappa busar<3

Skit också!

Jag som trodde att jag blivit frisk från influensan där gick jag ju på en nitlott kan jag tala om. Började känna av lite i onsdags bara lite hes och täppt, så trodde jag att det skulle gå över tills på fredag då vi var på halloween fest, jag kände mig lite små förkyld i fredags också, typ hes och täppt ont i nacken och så, men inte så farligt som det har vart och jag hade sett framemot den kvällen mycket!! Så vi gick dit hur som helst, jag mådde inte så bra i lördags var såklart lite bakfull men min förkylning var knappast bättre, och natten mellan lördagen och söndagen blev jag ännu sämre. Jävla skit hatar att vara sjuk, jag som vill ut och promenera och träffa folk, leta klappar och leka med Gabriel. Jag har inte ork till det direkt=(
Trots att jag var sjuk på fredagen så hade jag och Kim skit skoj i det stora hela=)

Vi har fortfarande et stort dilemma vad gäller det här med boende!!!! Blir tokig snart....
måste hitta något!! Om någon läser detta som har en lägenhet i Örebro hör av dig, jag vill ha den lägenheten!!

Nu ska jag ta hand om lilla rustarn och försöka vila och bli frisk!!
Bye bye

RSS 2.0