Fläskläpp

Hej mina kära läsare! har inte skrivit på ett tag nu för det har vart jul och allt sånt skit. Vi har firat jul i Kopparberg med min och Kims släkt. Det har vart mycket trevligt. Men tycker det är skönt att julen är över!

Igår var jag och Kim, Elin och Mattias först och käkade middag och drack lite till maten efter att vi käkat gick vi till Olearys och drack nån öl medans vi väntade på att klockan skulle ticka på tills våran bowling tid började, det var verkligen skit roligt att bowla jag tror att det är det roligaste som finns särskilt när man har lite alkohol i kroppen=)
När vår bowling tid var över tog Elin och Mattias bussen hem till köppis. Jag och Kim drog vidare på fest till Linn som fyllde 20 år igår. Kvällen fortsatte vi på Satin det var helt okej.

Gabriel var hemma hos min morsa medans vi var ut och härjade. Imorse så trillade Gabriel på golvet och slog i överläppen rejält så han har en fet fläskläpp stackars plutten. Det hade sprutat blod så mamma blev rädd och ringde till sjukvårds upplysningen. Men dom sa att det läker fort och eftersom han inte svimmade av så behövde vi inte åka in med han SKÖNT!

Ska snart uppdatera med några bilder men idag orkar jag inte, jag och min käraste har hyrt 3 filmer som vi har tänkt att kika på snart.


dan före doppar dagen.

tjenare!
Idag har jag och familjen vart på lager 157 och shoppat några julklappar åt Kims mamma, sen åkte vi til marieberg och hittade lite fina kläder på rean åt oss=) Bella ringde medans vi var där så vi drog därifrån på direkten så att vi skulle hinna ses en sväng det var super kul att ses efter typ 1,5 år!! Det är alldeles för länge sen....Men blir ju så när man bor i olika städer och det är ju alltid något man ska göra. Men nu måste jag ta mig tid och dra ner till sthlm och ha en liten mini semester hos Bella och Jimmy =)
Nu ska vi på glögg partaj i Kumla hemma hos Kicki & Thomas. Det blir trevligt!
Sitter och tänker på mina satar till släktingar som drog ifrån oss under julen till Egypten dom har säkert as dåligt väder och inte alls trevligt...Hehe nej jag tror nog tvärtom jävla lyxostar!! Hoppas ni har det bra och God jävla Jul på er medans vi sitter här i plasket skit kul! Hehe...
Men nu ska jag ta hand om min ilskna pojke!

hejsvejs!

usch!!

Hej på er! Usch hatar det här, jag har hosta och ont i halsen, typiskt nu när det är jul och allt. Men så är det alltid med min jävla tur jag har.
Ja min hemlighet förut var att jag har börjat med att ta körkort så jag pluggar och kör för fullt, så det är ju
jävligt roligt när man inte mår bra, men det kan jag inte hänga upp mig på jag måste kämpa på! är min enda chans att ta körkort nu. Ikväll efter att jag kört och suttit och pluggat hela dagen på körskolan så kommer Angelica hit jag ska fixa hennes hår så det blir lite ljusare brunt med lite rött i, så det blir nog as snyggt hoppas bara att jag frisknat till lite till kvällen.

Jag är iaf glad att min kära sambo är hemma från jobbet och är pappaledig i 2 veckor, så då har jag massa hjälp av honom med Gabriel. Jag ska börja skola in Gabriel den 12/1 på dagis. Det vill jag verkligen inte heller göra! Känns som att han är lite för liten att börja på dagis nu. skulle vilja vänta tills han var 2 år iaf. Men har man inget val så har man ju inte. Jag ska börja praktisera den 2/2 det ska bli super skoj! Letar jobb också typ helg jobb kanske om jag jobbar nån dag i veckan.
Så att jag får lite pengar skulle ju inte sitta helt fel. Det känns som det är jävligt mycket just nu känner mig stressad. Ska ta körkort samtidigt som jag ska skola in Gabriel på dagis och börja praktisera. Men jag hade tur att det löste sig bra med att jag fick börja praktiken den 2/2 istället för den 19/1 =) Jaja nu ska jag sluta tjata och dra iväg och plugga.
 

Guldlock

Hej! Sitter hemma och käkat lite frukost, sen har jag kollat priser på vandrarhem och stugor tills vi ska till Göteborg, och se AC/DC! Jag ringde till Kärralunds camping och skulle kolla priser men hörde fan inte vad han sa som tur va så bröts det efter ett tag. Ska upp till stan med Titti och Gabriel och köpa julklappar till min babe. Och en födelsedags present till Linn som fyller 20 den 27/12=)

Min lilla pojke är ju faktiskt ganska lik Björn Gustavsson, jag kan tänka mig att Björn såg ut som Gabriel när han var liten hehe, ska visa lite bilder på min lilla krulltott. Tycker det är så himla sött med lockigt hår.








Ullevi 21/6!!

Woho!!! Vi har fått biljetter till ac/dc!! Fan vad glad jag är=) Jag var inloggad och allt på ticnet men blev utloggad hela tiden och fick stå i massor av köer, samma sak hände Lena som också letade biljetter åt oss. Men då har ju min smarta syrra loggat in på ticnet innan hon gick till skolan, så hon ringde till morsan och frågade om hon kunde gå in i hennes rum och kolla om hon hade kommit in och det hade hon, så då bokade morsan ståplats biljetter åt oss. Vilket jävla flax vi hade=)
Känns mycket roligare att gå i Göteborg när det är sommar än i sthlm i februari...

Idag kommer Titti hit till Örebro och ska handla julklappar, hon ska nog antagligen sova kvar här för att hon ska hjälpa mig att ha Gabriel några timmar imorgon och på fredag. Då ska jag iväg och göra en del av hemligheten som jag skrev tidigare om i ett blogg inlägg, då dom flesta trodde att jag skulle ha en till bebis, men så är definitift inte fallet!! Ni får veta vad det är lite mer framöver, några vet vad jag ska göra. Men jag vill ha det som en helighet för dom flesta, så slipper jag känna någon press!

Nu ska jag passa på attt göra mig klar medans Gabriel sover!

Nyttiga jag

Hoho på er! Jag har blivit nyttig igen tror jag... Jag har verkligen bestämt mig att jag måste fan i mig bli lite fastare!
Det är igentligen inte svårt det är bara de att jag måste inse, och det  har jag nyss gjort. Jag rör mig alldeles för lite, jag ska upp på stan och handla en stegräknare. Jag ska börja gå 10000 steg om dagen, det är de alla människor behöver att röra sig varje dag bara för att må bra! jag tror att jag inte ens går hälften. Så det är inte konstigt att man sitter och klagar över hur fet man är och att man har ont överallt, det är ju ganska logiskt eftersom att musklerna förtvinar sakta men säkert!
Så behöver jag inte äta så mycket chips och läsk bara för att det är helg det räcker med en näve med chips och ett glas med läsk. Likaså att inte äta portioner med mat för 4 stora skoggshuggar män, utan samma där en bra portion räcker att lägga upp på Gabriels små tallrikar, så kan man äta oftare istället.
Ja nu jävlar blir det inget mera klag från min sida det är jag själv som måste ändra mig. Jag kan inte låssas längre att bara för att jag vart ut och tränat en dag så ska jag ha tappat 22 kilo.

Idag ska jag träffa Ann-Sofie tror jag? Jag får inte tag på henne men hon brukar sova ganska länge på mornarna som jag förstått hehe. Så ska nog Emmy haka på oss också=)
Och imorgon händer det! ac/dc släpper biljetter till ullevi den 21/6 woho!! Jag ska ringa som en jubel idiot!
Jag måste ha biljetter. Jag ska ringa åt mig,Kim,Malin,Mats,Titti och farsan tror det kan bli kanon roligt=)


 

Helgen!

Fredag:

Vackert vinter väder!


Lördag Lek och bus landet:
Gabriel på studdsmattan


Gabriel i bollhavet


Angela i bollhavet med galet hår!


Undra vem som hade roligast ungarna eller Kim??


Söndag:
Gabriel imorse, det fastnade en burk i blöjan hehe=)


Testade jul kläderna, så söt!


Shopping i eftermiddags!








Det var allt för idag/ tjing Matilda

Blå bilen

Morning morning!
Jag sitter som vanligt och äter frukost och skriver blogg samtidigt.
Gabriel ville ha välling till frukost men endå har han lyckats skita ner golvet värre än vanligt idag. Jag gav han ett rån, i vanliga fall brukar han äta upp det fortare än blixten, men idag la han rånet på golvet och började hoppa sönder det, hmm smulor överallt bara att släpa fram dammsugarn!!
Idag ska vi träffa Emmy och hennes små kottar=) tror att vi ska leka i någon lekpark men det är värsta snöovädret här så vi får se, annars ses vi väl hemma hos någon av oss.
Och ikväll ska jag och Kim äta tacos och kolla på Idol! Bara mys pys.
Innan vi flyttade hit så somnade Gabriel för natten kl 19 och vaknade varje morgon 06. Det är inge vidare man bara sitter och väntar tills klockan ska bli 10 så att man kan träffa någon. Men sedan vi flyttade lägger vi han som vanligt 19 och så sover han tills någon gång mellan 08-09 =) Det är grymt skönt!
Snart är det julafton då ska vi till koppis och fira har vi tänkt. Förhoppnings vis blir vi kvar några dagar så att man hinner hälsa på lite människor, var ett tag sedan nu.
Gabriel älskar sin blåa bil som han fick av hans mormor när han fyllde 1 år, han har inte tittat åt den förens några dagar tillbaka han sätter sig på den själv och kommer åkande sådär rätt som det är.

Jag ska ta med mig G in i duschen nu så vi får ut och leka lite!
Kram/Matilda

Blå bilen:


Julklapps inslagning

Hej hej! Igår var Jennifer här som jag färgade och klippte, det blev kanon bra=)
Angelica följde med på köpet=)
Efter att Angelica och Jenka gått hem så började jag städa (som vanlig)
Kim lagade maten igår, det blev pommes och hamburgare det var smaskens!
Jag plockade yndan efter maten och satt igång att slå in alla julklappar som inte har blivit inslagna i affärerna.
Det tog sin lilla tid. Vi har hur mycket klappar som helst endå har vi bara köpt till dom närmsta men jag och Kim har ganska stora släkter båda två så det blir en del.

Idag har vi bara hunnit med att leka och ätit frukost, har tagit kort på hur det ser ut varje morgon efter att Gabriel ätit frukost själv, idag var det endå inte så farligt hehe.
Jag och Gabriel ska snart gå till ump (unga mammor och pappor) där ska vi träffa Sofie och lilla Isac =) sen efter 13 skulle Maria ringa med hennes lilla Nathalie så ska vi gå hem till mig och fika tror jag. Kanske att Angelica skulle haka på också, men hon hade fullt upp med att handla klappar så det visar sig, men omöjligt är det inte=)

Har lite brådis nu, ha en bra dag!
Bye bye/ Matilda

Klappar:





Frukosten:




Tandborstning

Mornig gott folk!
Gabriel väckte mig klockan 8:30 gud vad skönt att sova så länge!
 Vi har käkat frukost och när Gabriel äter frukost är det som att städa efter en hel frukost bufé på ett hotell.
Men efter att jag städat efter frukosten så diskade jag det som Kim skulle ha diskat igår, eftersom att jag diskar jämt. Han är duktigt på att smita undan...Jag har bäddat sängen också. Vi får ju främande idag Jenka kommer hit, jag ska färga hennes utväxt och klippa det slitna.
Dom flesta barn brukar inte tycka om att borsta tänderna, jag hatatde det iaf när jag var liten. Men Gabriel älskar att borsta tänderna, det är inte riktigt lika roligt när jag gör det men efter att jag borstat hans tänder får han alltid borsta själv.  Jag ska visa några bilder på G när jag tar tandborsten från honom när han typ borstat i en kvart.

                      Frid och fröjd med tandborsten i handen.

 
   Samma grej här, frid och fröjd med tandborsten i munnen


   Men här är han riktigt förbannad när jag tagit tandborsten.

Vårat nya hem

Hej! Har städat hemma idag så då passade jag på att ta några foton så ni får se hur vi har det i våran lilla lilla tvåa.
Den är ju endast på 50 kvm men det funkar fint, jag ska absolut inte klaga finns dom som inte ens har någonstans att bo!
Det går fort att städa iaf och så är det toppen att den ligger så nära stan. (tio min till krämaren att gå)
Men här kommer bilder.

Vardags rum + vårt sovrum





Köket






Gabriels rum






Lilla underverket

Hej hej! Morgonen började med frulle och lite nyheter sen kom morsan och hämtade mig och Gabriel för vi skulle till Bvc.
Gabriel går inte riktigt upp så mycket längre, men det är inte konstigt han är ju hel vild han sitter ju inte still en sekund.
Men hur som helst han väger 11 kg och var 76 cm lång. Tror att han är ganska kort, men jag och Kim är ju inga jättar direkt.
Så fick han dumma sprutor i båda låren och det var absolut inte populärt, usch det hugger i hjärtat på mig när han får sprutor! Men nu är det gjort=) Efter det så var jag hemma hos mamma tills klockan var 14 då åkte jag hem till Sofie och tittade på hennes lilla Isac sån liten människa helt otroligt jag förstår inte att det är möjligt igentligen! Och att Gabriel vart så liten det är också helt ofattbart.

Lilla Isac 6 dagar gammal


Grattis min pärla!

Hej och hå! Idag har vi haft kalas hela dagen för våran älsklings gosse som fyllt hela 1 år idag.
Ja det är helt otroligt att han kom till oss för ett år sedan, det känns som att han kom igår samtidigt känns det som jag kännt han hela mitt liv. Men han har ätit tårta och fått massor av paket, tack alla för presenterna! Gabriel är helt slut och sover som en stock i sin säng han kommer sova gott inatt!
Jag ska lägga in massor av bilder här, men inte just nu jag ska nämligen ut en sväng på stan med Elin.
Ska bli trevligt att få träffa lite folk jag har lixom suttit instängd i lägenheten hela veckan och inte pratat med en själ.
Kim tycker nog att det ska bli skönt och bli av med mig några timmar så att han kan få spela Zelda på wii utan att jag sitter och tjatar hehe! Men nu måste jag tvätta ur toningen.
Tjingeling

Imorgon

Hej hej! Imorgon är det min lilla prins födelsedag herre min gud det är redan 1 år sedan, vid det här laget låg jag på förlossningen sedan igår och trodde att han skulle komma framåt kvällen. Men icke sa nicke det tog hela natten också, men 05:43 imorgon bitti pluppade han ut efter ett helvetes slit!! Men idag är jag glad och stolt för allt besvär under dom där 2 dagarna som jag kämpade=)
Ja som ni ser har jag inte skrivit på några dagar men jag skrivit förut att vi flyttade i måndags, så har lixom inte haft tid att sitta och häcka framför datorn. Eftersom G fyller imorgon så ska vi ha klas så då vill man ju ha det fint hemma så vi har slitit som djur till 24 varje dag för att hinna klart, jag har även hunnit bakat 48 bullar och 3 sockerkakor igår så vi har lite att bjuda på. Idag ska jag göra tåtor också, men nu har vi det fint här hemma ska lägga ut lite bilder på vårat fina hem så fort vi hämtat minnes kortet till kameran som är hemma hos min mor.
Jag vill även gratta Sofie, Adde som blivit tvåbarns föräldrar i tisdags och Jeremias som blivit storebror!
Ett grattis till Maria som fick en liten Natalie den 29/11 =)
Men nu ska jag göra tårtor och städa och slå in paket tills den stora dagen imorgon!

Bye bye

Min lilla 1 åring

RSS 2.0