Fantastiska Nocie!


Underbara dag!

Morning gott folk!
Snöar för fullt här, jäg älskar snö det är så mysigt! Om det ligger kvar såklart, och det är säkerligen inte så sannolikt=(
Idag ska jag ut i mammas garage och leta efter Gabriels åkpåse och hans fårskin skit kul när det är svin kallt och trehundraåttiotre plastpåsar och kartonger att gå igenom, har inte en susning om vart det kan vara!!
Sen ska jag mysa,krama och pussa lilla plutten innan jag åker till Elin som ska fixa mitt halloween smink, hon är ju faktiskt utbilad proffisionell make up artist!! När hon är klar kommer Kim och han ska också få lite smink sen bär det av till kopparberg! Och våran pluttunge ska vara hemma med sin mormor hela natten...Det kommer gå skit bra!!
Imorgon åker vi och hämtar Gabriel i Örebro så resten av släkten får träffa han.
Jag tar en liten paus i bloggandet under helgen, skriver igen på söndag!
Hej svejs!

Pojken går ju för fan!!!

Hallå hallå! Jag och mamma började träna med Gabriel igår att försöka få han att våga gå mellan oss, eftersom att han har vart så feg. Han tyckte det var skit kul så han går bara längre och längre mellan oss nu stadigare och stadigare också! =)
han är så duktig, shit vad fort det kommer att gå, han klättrar upp för hela trappen själv också....

Men han har haft diarre, idag är det tredje dagen hoppas bara att det är tänder på gång och inget annat, han är väldigt pigg för övrigt. Men det är som vatten som kommer, får byta var tionde minut typ. Jag försöker få honom att dricka mycket det går ganska bra endå. Får se om det ger sig framåt dagen annars får jag ringa till bvc och be om råd!

En bild på nakna kocken, som donderar bland kastruller och stekpannor=)

Nya frillan!



Snyggt va??

Lite allt möjligt.

Igår efter att vi kört in Titti till tåget, som gick mot Köppeberg. Åkte jag K och G till Marieberg och handlade en födelsedags present och en julklapp åt Gabriel, vi köpte en julklapp åt Kims mamma också. Tror att hon kommer bli jätte glad för den...
Sen åkte vi hem och vi gick och la oss 19.40 alla tre. Var så skönt att vakna och känna sig pigg, var inte igår kan jag säga, vi har verkligen sovit som svin!!
Idag ska jag klippa och färga mitt hår(då blir jag fin i håret tills på fredag) på salong Mercy där jag ska börja praktisera i Janurai=) =) känns så roligt ser verkligen fram emot det! Då måste ni komma och klippa er hos mig!!
Just det jag måste fixa i ordning våra halloween kläder, är lite hemma fix så kommer det bli skit bra!!
Jag ska även in och snacka med en tatuerare som har glömt att rita min tatuering är typ ett år sedan jag var där, så hoppas att jag får det billigare eller hoppas det kräver jag. Dom lovade mig att tatueringen skulle vara klar före sommaren som vart.
Jag vill inte gå någonannastan för jag kan inte förklara hur jag vill ha den, är bara dom som fattar hur jag vill ha! Men nu priorterar dom säkert mig först eftersom jag väntat så länge.

Skriver en rad lite senare...
Tjingeling!

Världens bästa Emil Gudmundsson

Tack för att du hjälpte mig att fixa till min blogg!!

Sköna bilder sommaren 2008


Harmonisk

Hej på er, Idag känner jag att min själ är lite mer harmonisk än vad den var i lördags kväll...
Jag har humör som inte är av denna värld ibland är det inte bra och ibland är det jätte bra.
Själv tycker jag att jag hade rätt att bli jävulskt ilsken i lördags.
Kan ju skriva lite vad som hände, Kim frågad mig för 3 veckor sedan om det var okej att han åkte med några som jobbar inom samma företag på kryssning, en biljett blev över så då frågade dom om han ville ha den. Jag sa att det gick väl bra, dom skulle åka på fredag morgon och de gjorde dom däremot skulle han vara hemma 19.00 vid stationen. Vi pratade om att det skulle komma gäster hit och hälsa på oss så vi bestämmde att jag skulle ta hand om dom på fredagen och sedan att vi skulle hitta på något skoj alla på lördagen. Så i lördags drog vi ut på stan och kikade medans vi väntade på att Kim skulle vara hemma, vi hade köpt grejer för att laga tacos redan i fredags men vi väntade med det tills lördagen då han skulle komma hem.
Jag hade inte med min mobil telefon, eftersom det var så dåligt med batteri och den hade det ringt på 10 gånger när jag kom hem från stan. Mamma var hemma och Kim hade ringt till henne och sagt att han inte skulle komma hem!!
Jag trodde att det var ett skämt först, eftersom han supit både torsdagen och fredagen så trodde jag att det skulle räcka, han brukar inte palla med flera dagar. Nej men jag ringde upp för att ta reda på fakta och mycket riktigt satt han i en taxi på väg mot tyresö och lät lite salongsberusad.  Jag blev så arg att jag började böla typ. Var massa folk som åkt flera mil för att träffa bland annat han, och han vet om det men skiter i de, då hade han lika gärna vart hemma med G i lördags och låtit mig gå ut med alla mina vänner istället hade blivit lite mer rättvisst. Ja det var en kortare version av detta, skulle kunna skriva lika mycket till men orkar inte.

Jag och Titti var ut på stan en sväng igår kväll och tittade på folk, sen kom min mor och hämtade oss vid halv elva. Det var trevligt, men nu ser jag fram emot halloween festen på fredag, jag och Kim har kommit på vad vi ska klä ut oss till, tror det blir skit bra=)

Men nu ska jag spela lite sims!
Bye bye!!                                                                                                                                        


I våras, G ligger på gräset och kukelurar medans pappa klipper gräset.

Jävla skit dag!

Tack älskling för att du gjorde min lördag till en skit dag!!!

3 fuck off fingrar till dig!

Så nu ska jag göra resten av min lördagen så rolig jag kan med våra gäster som är här.
Medans du är, ja det vet du ju själv...

Godmorgon

morning!
Nu har Kim och Gren dragit iväg till tåget som bär av till sthlm, sen ska dom på kryssning...Herregud!!
Hahaha dom kommer säkert få jätte roligt. Själv ska jag snart göra mig klar för en heldag på stan i det här "fina" vädret..
Gabriel sitter på golvet och leker med telefonen och dansar till Misfits med låten saturday night, han är så duktig så!
Han har redan fattat det här med musik, känns skönt=)
Åter till stan, jag ska dit och köpa lite julklappar så det inte blir så dyrt för oss sen, bättre att handla nån klapp då och då.
Ska även kika på lite halloween kläder till festen nästa fredag.
Camilla och Joram kommer hit idag guud vad roligt att få träffa dom!! Skönt för dom att slippa byn en helg tror jag=)
Jag ska träffa Sofie och Jeremias på stan också, Mias är en av Gabriels bästa kompisar=)
Noel också såklart!!
Hahahaha jag Och Titti har hållt på och bakat en tårta i 2 dar nästan, vi var inte sådär jätte duktiga tårt bakare, men vi hade inte direkt något bra recept för tårtbottnar heller, men den blev jätte bra till slut! Hon ska ha med den till Wobbler idag är nämligen hennes sista praktik dag så hon ville överaska med en god tårta!
Jaha nehe nu måste jag lägga på ett kol tror jag!
Bay bay!


Äntligen!

Så skönt, äntligen märks det att Gabriel börjar bli bättre i öronen, han sov hela natten som va..Det var typ 5 månader sedan. Stackars plutt som har haft ont så länge och ingen har fattat nånting, förens nu. Hoppas att det håller i sig både för hans och våran skull! Är så skönt att vakna och man känner sig hyfsat utvilad.
Men idag har jag gått runt här hemma i mys byxor och Kims t-shirt hela dagen. Jag städade hela morgonen, sen vek jag massor av tvätt medans jag titta på Ellen D'Generous. Efter det så lagade jag stuvade makaroner, korv och senapsås.
Så har vi vart och stor handlat på coop vid Marieberg, det är ju inte billigt med mat!!
Jag och Kim drog iväg till väster och kollade på en bostadsrätt, som var helt okej! Vi funderar på att vara med och bjuda lite=) Om den inte blir för dyr såklart men isåfall så har vi antagligen en 2:a på G som ligger i Rosta (stjärnhusen)
Känns som att vi börjar få lite ordning på boende nu=)
Jag har beställt klipp och färgning den 29:onde aa vad skönt att få det gjort till Halloween festen...
Ska fixa håret där jag ska börja i Janurai troligen.
Men nu måste jag ta en dusch och lägga busfröna.

Godkväll!

Trevligt besök!

God kväll!
Idag har Linn vart här nästan hela dagen. Hon har såklart lekt massor med Gabriel medans Angela var på dagis.
Vi lagade potatisgratäng och medans den stog i ungen för att bli klar så gick jag, Linn och Gabriel till dagis och fikade, det var typ dropp in fika där idag. Sen när vi var hemma igen hade Malin tagit ut våran jätte mumsiga potatisgratäng den var så god! Ja så efter maten fick vi lite mer att göra, hålla 2 ungar stimulerade hehe alltid lika roligt!!
Sen åkte Linn hem och Kim tog med sig barnen till lekparken för att hålla dom vakna tills det var dags att sova för natten, då passade jag på att sitta vid datorn och glo på blocket efter lägenhet, hittade ingen intresseant tyvärr=(
Mer har det väl inte hänt idag,  jävulskt skönt faktiskt!!
Godnatt och sovgott!!


Busfröet

Min lilla busunge är totalt livsfarlig! Gabriel satt i sin stol och åt frukost imorse en pågen smörgås med mycket smör och ost, helt enkelt en lung och harmonisk morgon enda tills jag vände ryggen till och plötsligt satt han  på köksbordet och åt sin macka, jag fick panik eftersom han satt väldigt väldigt nära kanten. Men jag hejdade mig och smög tyst och försiktigt fram för att ta ner han  innan han rasade ner..Det går inte ens  att blinka förens han hittat på något rackartyg, men med tanke på att han är en Impola unge så är det kanske inte så konstigt att han är en vilde=)

Men min lilla skit har lärt sig så mycket! Han har lärt sig att säga mamma, pappa, mjauu, voff, tutte. Han förstår vad lampa, hund, katt och dansa betyder. Han har lärt sig att sitta, krypa, ställa sig mot saker, klättra upp i soffan, stå och ta något steg utan stöd ibland om han själv inte fattar vad han gör, han dansar som en gud, han kan vinka, peka, låssas hosta och låssas skratta! Allt det har han lärt sig på 10 månader och mycket mer så klart!
Helt otroligt, tänk vad smarta vi skulle vara om vi utvecklades i deras takt hela livet wow asså!

Vi har vart vid doktorn idag eftersom vi tycker att det verkar som att han fortfarande har ont.
Doktorn sa att ena örat var jätte fint och det andra var lite rött fortfarande men att det inte skulle vara någon fara utan att det skulle gå över. Så vi skulle ge han nässpray och alvedon för det kan vara lite svullet fortfarande och att det är tryck kvar i örat så det är nog därför han har ont ibland fortfarande, vi ska testa det till kvällen och så hoppas hoppas att vi får sova inatt!!

Ska skriva lite om vad vi har för planer under hösten/vintern:

24 oktober- Jag och Gabriel ska ha mys helg medans pappa är på kryssning med jobbet.
31 oktober- Halloween fest hos Daniel och Natalie. Då har vi barnvakt hela natten=)
9 november-Ska jag på middag hos Moa som fyller 18 år Grattis! blir dock lungt för mig så får resten partaja=)
15 november- Bettans 50 års fest! Blir lungt då med för min del, pappa ska nog ta sig några bella...
21 november-Då jävlar är det Rock båten och min tur att dricka bella=) pappa får vara hemma och mysa med G!
5 december- Våran skatt fyller 1 år! Då blir det kalas och presenter=)
24 december-Underbara julafton, god mat, mys och paket!
31 december-Nyårs firande hos Natalie och Daniel. Blir middag  något glas vin trevligt sällskap skulle jag gissa=)

Så ser det ut för stunden, med våra nöjen under året som är kvar...
Nu ska jag laga något gött att äta.




Huga!

Godkväll
Jag har suttit nu i timmar för att försökt fått min blogg lite finare....
Den blev bättre, men den kan bli ännu bättre 10 gånger om såklart.
Men jag kan ju inte kalla mig för data snille direkt haha....
Nu måste jag nog gottgöra stackars Kim som fått ut över mina "SMÅ" utbrott när det inte gått som jag velat.

Måste skriva en rad att jag tänker mycket på alla er 5
som försvann från oss 2007.
Mycket saknade men bevarade i hjärtan och minnen....

Så nu känns det bättre, en kopp te och sedan sov dags.
Natti Natti!


Underbar låt!

Tracy Chapman- The Promise

If you wait for me then Ill come for you
Although Ive traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, if you miss me once in awhile
Then Ill return to you
Ill return and fill that space in your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
Ill find my way back to you
If youll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place thats warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
Ill find my way back to you
If youll be waiting
Ive longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
Ill find my way back to you
If youll be waiting
Ive longed for you and I have desired
To see your face, your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
Ill find my way back to you
Please say youll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise if its one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say youll hold
A place for me in your heart.

Mys Lördag

Hejsan!
Idag är det lördag och hur skönt är inte det då?
Jag och min andra hälft har vart och tittat på en lägenhet idag, en ganska liten tvåa...Men vi tror att vi ska kunna få det mysigt endå. Det löser sig, nu är det bara att hoppas på att vi får den också det är 13 stycken som ska kolla på den så lite konkurans blir det...Men om vi inte får den så är det väl meningen.
Gabriel har skrikit konstant hela natten, och det är verkligen inte likt honom så jag är orolig att han fortfarande har öronflammation, vi får se hur denna natt blir annars får vi ta oss till doktorn igen.
Vi har vart på toys r´ us tidigare idag, där köpte vi ett spel som heter kamp mellan kvinna och man. Så det är invigning av spelet idag=) med lite till tugg som chips och julmust mm mm mmm.....
Gabriel har även lärt sig att säga tutte idag, dom lär sig så fort helt plötsligt bara.

Nej men nu ska jag dra på mig mys dressen...
Hej då!

En sådan vän har jag

Jag sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

                                     Men en sak är säker, du är en riktig vän


Bajs Torsdag:)

Hej hej!
 Nu sitter jag här igen och skriver massa skit, på tal om skit. Jag tänkte att Gabriel skulle få lufta sig lite utan blöja imorse. Så han kröp runt naken i köket och rustade i alla lådorna, medans jag och Titti satt vid köksbordet och kollade i färgkartan. Rätt som det var tittade vi till på Gabriel då stog han och gled runt på köksgolvet i sina skit korvar och piss, han hade skit på fötterna och händerna och överallt, han var på väg att stoppa fingrarna i munen men jag han hejda honom.
Jag fick slänga han i slasken med tvål och olja så  fick han sitta där och plaska medans jag torkade upp allt på golvet, var inte det fräschaste jag gjort men men det är sådant man får räkna med när man har små nakenfisar krypa runt =)
 
Jag och Titti hade tänkt att åka in på stan idag och kika runt, men så blev det inte jag var inte frisk idag heller, men bättre än vad det har vart, men kändes som att det var lika bra att stanna hemma och vila en dag till så man är frisk och kry till helgen.
Istället för att härja runt på stan har vi tittat på tv, druckit massa te och sist men inte mins färgat lite slingor i Tittis hår, det blev jätte fint. När jag var klar med Tittis hår blev min lilla syster Megasen (Malin) Avundsjuk så det var bara att sätta fart och göra slingor där med, resultat blev bra!

Så nu är jag jätte trött, och ska snart sova om min lilla knodd kan somna om snart, han vaknade för en halvtimme sedan och var jätte pigg=( Jag gillar när han är pigg och glad men helst inte klockan 11 på kvällen/natten!
Men nu ska jag brotta  ner han i sin säng och söva han på något vis.
men jag skriver några rader imorgon med...

Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Så då har jag gjort ännu en blogg, som jag hoppas att jag ska sköta bättre än dom förra....
Vi håller på att kika på lägnheter för fullt, hoppas att vi hittar någon snart!
Jag har vart dyng sjuk i 3 veckor till och från, blir fan aldrig frisk!!! Jag som vill träna och försöka komma i form till sommaren
men det går inte enligt mina planer...
Men huvudsaken är att min lilla kille är på bättrings väg nu, han äter sin andra och sista pencilin kur imorgon!
Han har haft dubbel sidig öron inflammation, inte konstigt att jag och Kim har funderat över varför han inte sover på nätterna, den lilla kraken har ju haft jätte ont!!

Halloween närmar sig, jag och Kim är bjudna på maskerad fest den 31/10 as skoj, så vi funderar här vad vi ska klä ut oss till...Men vi har några ideer men vi får se vad det blir.

Men nu ska jag göra mig lite te med mycket honung för min onda onda hals...
Hej hej!

RSS 2.0